top of page
DSC05016-2_edited.jpg

Online trainingen en persoonlijke coaching

Word een ontspannen en energieke carrièretijger

Met een stappenplan voor werkende ouders om regie te krijgen over je tijd, carrière en privéleven

Félice betekent geluk

Je ben een ambitieuze, ondernemende en alleenstaande ouder. Voor de buitenwereld heb je het goed voor elkaar, maar toch knaagt er iets. Het wordt steeds lastiger om alle ballen in de lucht te houden en je voelt je moe, futloos en verre van sprankelend.

Je bent de hele dag aan het rennen voor alles en iedereen, je to-do lijsten lijken elke dag langer te worden, het wordt steeds lastiger om alle ballen in de lucht te houden, je hebt geen rust, omdat je niet tevreden bent, je werkt je in de rondte en toch blijf je het gevoel houden dat je alles maar half kunt doen en dat je van alles vergeet. Voor je gevoel ben je altijd maar bezig, maar op alle vlakken in je leven schiet je in jouw beleving tekort. Je merkt dat je steeds minder energie hebt, dat je snel geprikkeld bent en dat je een kort lontje hebt. Je schiet steeds vaker uit je slof en reageert boos op degene die je het meest dierbaar is en daar baal je eigenlijk vreselijk van.

Je hoofd zit vol, is een grote chaos, je vergeet regelmatig dingen en de concentratie op je werk is ook niet meer wat het ooit geweest is. Dat telefoontje wat je nog zou plegen, die datum die je nog zou doorgeven, wat je nou ook alweer ging doen toen je naar boven liep, iets wat je klaar zou leggen om mee te nemen, je sleutels die je altijd kwijt bent, je telefoon die je zoekt terwijl je ermee aan het bellen bent. Om jezelf te helpen herinneren heb je je boodschappenlijstje en het alarm in je telefoon gezet om je kind op te halen of weg te brengen. Ook heb je steeds vaker lichamelijke ongemakken. Dan weer een onderrug die opspeelt, dan weer hoofdpijn, dan weer last van je schouders en een vastzittende nek en laatst was je zo moe dat je achter je scherm tijdens een overleg in slaap was gevallen en dat je gewekt werd door je collega die een aantal keer je naam achter elkaar noemde na de vergadering.

DSC04953-2.jpg

Hoe moe je ook bent, ’s nachts word je wakker en bedenk je je wat je de volgende dag allemaal nog moet doen, wat je niet moet vergeten en hoe je die kwestie op je werk het beste aan kunt pakken. Je zoon heeft nieuwe gymschoenen nodig want hij is er alweer uitgegroeid, je dochter heeft een feestje en moet nog een cadeautje regelen, de kat moet naar de dierenarts, je hebt een belangrijke deadline te halen, terwijl je agenda vol met vergaderingen zit. Het brood blijkt op te zijn, dus je moet voor schooltijd nog brood halen, ‘s avonds komt je moeder eten dus wil je het huis nog op orde hebben want anders krijg je opmerkingen en omdat het al een tijd geleden is wil je toch ook wat gezelligs van het eten maken. De rest van de nacht lig je schaapjes te tellen… en net op het moment dat je weer wegdommelt gaat de wekker en voelt het alsof er een vrachtwagen over je heen is gereden. Je moet van alles. Hoe moet je dat toch allemaal fixen?

 

Als je zo door blijft gaan, geen pas op de plaats maakt en rust neemt, niet je eigen grenzen aangeeft en de juiste keuzes voor jezelf gaat maken, dan raak je overspannen of nog erger! In dat geval heeft niemand meer iets aan je. Je kinderen niet, je werk niet, je vriend(en)/-innen niet en dan kun je ook niet de ouder zijn waar je kinderen trots op zijn. Wat voor voorbeeld ben je dan?

Op het werk presteer je ondermaats, omdat het gewoon niet meer gaat en thuis ben je alleen maar geïrriteerd en opvliegend. Dit wil je toch niet?

Wil jij snel lekker in je vel zitten? 

  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook
  • Instagram

5

Ik heb het voorrecht gehad een traject bij Félice te mogen doen. Een warme vrouw met verstand van haar vakgebied. Een mooie combinatie van voedingsadvies, beweging en ook een stukje psyche. Een absolute aanrader op maat gemaakt!

- Marloes 

Door het besef dat ik gezonder wilde leven en de oproep van Félice om hierbij te helpen kwamen wij in contact. Na een heel fijn gesprek waarin we doelen hebben gesteld ben ik zelfs aan het hardlopen geslagen (hardlopen vond ik echt niet leuk). Inmiddels loop ik alweer enkele maanden en heb ik mijn eetpatroon aangepast. Door de fijne gesprekken, de motivatie en de work-outs heb ik een andere leefstijl eigen gemaakt. Félice is hierbij een goede ondersteuning geweest waar ik nog lang plezier van heb. Dankjewel, Félice

- Miranda 

“Ik heb Félice leren kennen als een integere en positieve coach met een scherpe blik. Ze is betrokken en weet waar ze het over heeft. Met haar jarenlange ervaring en persoonsgerichte aanpak is ze een sterke (leefstijl)coach die mensen en groepen op een professionele manier kan begeleiden naar een gelukkig en vitaal leven”

- Millie v/dr H

Wauw, wat een prachtig mens is Félice! Ze haalt het beste van jou naar boven laat je helemaal in je kracht staan. Mijn ervaring met Felice heb ik als heel mooi, professioneel en krachtig beleefd. Ze straalt alle liefde naar je uit en hierdoor voel je je enorm op je gemak bij haar. Ze wil echt de beste versie van je naar boven halen en wat mij betreft is dit voor mij helemaal gelukt. De krachtige vragen die ze stelt, hebben me laten nadenken en hierdoor heb ik prachtige stappen mogen maken. Als je op zoek bent naar een coach, dan is Félice echt een aanrader en weet ik dat ook jij mooie stappen gaat maken. Felice, ik wil je oprecht bedanken voor alles! Nogmaals, je bent een erg mooi mens!”

- Orcelle H

WAT ANDEREN VAN MIJ ZEGGEN

DE 7 DAGEN CHALLENGE

WORD WEER FIT EN VITAAL

Wordt de stress je te veel? Loop je al een tijd op je tenen? Dit hoeft niet meer! Doe er wat aan en loop er niet langer mee rond.

✅  Dit programma duurt 7 dagen; je krijgt een handleiding met opdrachten en informatie
✅ Je voelt je goed omdat je aan je gezondheid en ontspanning werkt
✅  Jij gaat je energieker en meer ontspannen voelen en krijgt handvaten op het gebied van sport, voeding, ontspanning en meer

✅ Je kan meer aan omdat je lichaam dat ook kan

7 dagen challenge.jpg

“Ik help bij het creëren van een fit, vitaal, gezond en gelukkig leven, zodat jij je energiek, ontspannen en krachtig voelt en je volle potentie leeft”.

- Félice van Wijk

Book Now

BINNEN ENKELE MAANDEN EEN COMPLEET NIEUW LEVEN

DSC06425-2_edited_edited.jpg

BASIS

COACHING

DSC07591-2.jpg

PLUS

COACHING + BEWEGEN

DSC07858-2.jpg

PREMIUM

COACHING + BEWEGEN + VOEDING

Instagram

Contact
bottom of page